Gratis Webinar: 'Van je hoofd naar je hart'

Schrijf je in!

Heb jij echt de job waar je van droomt? Of zit je nog vol ideeën en dromen die je niet op een rijtje krijgt en blijf je dus maar verder doen waar je mee bezig bent omdat je denkt dat het onmogelijk is om je dromen te realiseren? Ben je vrij om creatief te zijn en op jouw tempo en op jouw manier je werk te doen? Of loop je vast in starre structuren die gericht zijn op presteren en doelstellingen behalen?

‘Volg je hart’ is gemakkelijker gezegd dan gedaan in een maatschappij waar alles draait rond presteren en consumeren. In de drukte, de verwachtingen en de snelheid van het leven zijn we vergeten aandacht te schenken aan wat we zelf nodig hebben of belangrijk vinden. We zijn aangeleerd om beslissingen te nemen vanuit ons hoofd en laten ons leiden door conditioneringen. We maken keuzes op basis van parameters waarvan we 'denken’ dat het zo hoort waardoor het innerlijk conflict tussen ons hart en ons hoofd voor spanningen zorgt. Dit leidt ons naar situaties, relaties en jobs die niet altijd écht bij ons passen.

Tijdens dit gratis webinar begeleidt Gerlinde Cooymans je om de denkpatronen die een sluier rond je hart leggen te ontrafelen. We leggen angst, plicht en schuld bloot waardoor er terug ruimte ontstaat om je vrij te voelen en stappen te zetten vanuit je eigen krachtbron, je hart waar jouw waarheid huist. We bevrijden ons van energievreters. Je mag je verwachten aan duidelijke inzichten en praktisch hanteerbare methodes om snel naar de essentie te gaan.

Ben je er graag bij? Deelname is gratis maar inschrijving verplicht.
Inschrijven doe je door onderaan op de inschrijving te drukken.

Praktisch:
👉 webinar 'Van je hoofd naar je hart'
👉 donderdag 30/09
👉 19u30 - 20u30
👉 gratis deelname

Voel je welkom!

Gerlinde Cooymans
Loopbaancoach

Vul in het formulier je gegevens in om je plek te reserveren.

Daarnaast ontvang je maandelijks tips en/of inspiraties om je droombaan of droombedrijf te realiseren.

Inschrijven