Onze klanten zien ons graag.
Niet overtuigd? Lees hun reacties.

Alsof ik frisse lucht adem en in beweging blijf!

Dat maakt me gelukkig!
Ik herinner me dat ik een jaar geleden een andere persoon was. Moeilijk in te beelden wat er allemaal in een jaar kan gebeuren.
Ik kan zeggen dat het fantastisch voelt om m’n eigen beslissingen te nemen en zelf te bepalen waar ik naartoe wil. Ik herken mezelf.
Het is alsof ik frisse lucht inadem en in beweging blijf. Dat maakt me gelukkig!

Hierbij wil ik je nog eens bedanken voor je hulp. Het voelt goed om aan het stuur te zitten.

Vincent

Positieve Energie

Terug geloven in mezelf
Gerlinde heeft me terug doen geloven in mezelf en mijn eigen kwaliteiten en heeft me ook geholpen in te zien dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft. Gerlinde straalt een enorme positiviteit uit die echt aanstekelijk werkt: telkens ik bij haar buiten kwam voelde ik me geïnspireerd en vol positieve energie, gewoon een zalig gevoel. Dank je wel, Gerlinde!

Carlien

Op enkele weken heb ik 'mijn loopbaantraject'

Haar geloof in mij heeft me terug in mezelf doen geloven.
Op enkele weken heb ik 'mijn loopbaantraject' bij Gerlinde doorlopen en na elke afspraak heb ik kleine stapjes genomen. Gerlinde heeft me telkens op een hartelijke, spontane en geloofwaardige manier aangemoedigd om mijn hart te volgen en me duidelijk gemaakt dat dit de enige weg is om gelukkig te zijn. Haar geloof in mij heeft me terug in mezelf doen geloven. Zij heeft mij vanaf het eerste moment 100% het gevoel gegeven dat zij persoonlijk betrokken is met mijn evolutie en tot op de dag van vandaag is dat nog zo. Vandaag heb ik haar gebeld met het fantastische nieuws dat ik 1/2 oktober '16 mijn eigen bloemenzaak ga openen. Ik start gewoon MIJN EIGEN ZAAK! Ik vind het allemaal heel spannend om aan dit mooie avontuur te beginnen en ben natuurlijk soms ook bang en onzeker maar ik ben vooral heel trots en dankbaar en ik voel me zo goed omdat ik weet dat dit is waar ik steeds van gedroomd heb. Mijn droom wordt werkelijkheid nu.

Babette van bloemen Babette St-Job-in't-Goor

Ik heb mijn droom waargemaakt

Ik voel me echt goed in mijn vel nu
Ik wil je laten weten dat mijn nieuwe job als kapster super leuk is! Ik voel me echt goed in men vel! Ben veel zelfzekerder, ik sta meer stil bij het leven! Men relatie met mijn man is op het moment ook stukken beter! Ik wil je zoooo bedanken voor wat ik van jou geleerd heb!! ️ Ik heb er geen woorden voor! Ik weet dat ik geduld moet hebben en stap voor stap er wel kom! Ik heb nu al een hele grote stap gezet waar ik zo gelukkig van word! Ik zou nooit mijn droom hebben durven waarmaken moest ik jou niet ontmoet hebben! Ik durf mezelf terug te zijn! Bedankt voor alles!! ️️️

Sofie

De kracht, de inspiratie, de energie die je opdoet, is echt voedend.

Linda is heel open en ontvankelijk en prikkelt je met de juiste vragen en opmerkingen.
Ik had het genoegen om gecoacht te worden door Linda. Wat een ervaring! De kracht, de inspiratie, de energie die je opdoet, is echt voedend.
Ze voelt perfect aan wie je bent en wat je nodig hebt. Ze is heel open en ontvankelijk en prikkelt je met de juiste vragen en opmerkingen.
Ik ben ontzettend dankbaar voor de ontwikkeling die ik met de hulp van Linda heb mogen doormaken.
En ik hoop dat er nog veel anderen dezelfde klik en positieve ervaring mogen opdoen als ik dat heb gedaan!
Ik sta in elk geval met meer vertrouwen en ontspanning in het leven.
Loopbaancoaching is zoveel meer dan nadenken over je loopbaan.
Het helpt mij ook om in deze crisistijd,oplossingen en perspectief te blijven zien.

Marleen een tevreden klant

Deze loopbaanbegeleiding was een fijne en inspirerende ervaring

Ik kreeg meer inzicht in welke mogelijkheden binnen mijn bereik liggen
Op het moment dat ik de energie kwijt was in mijn job, kwam Nele op mijn pad. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar in haar gezellige praktijkruimte. Dankzij de gesprekken met haar, de denkoefeningen en de opdrachtjes die ze me gaf, heb ik inzicht gekregen in pijnpunten, energievreters en valkuilen. Maar ook in wat mijn energiegevers zijn en welke mogelijkheden binnen mijn handbereik liggen. Nele heeft me tools aangereikt om hiermee aan de slag te gaan. Deze heb ik niet alleen mee kunnen nemen in mijn job, maar ook in het dagelijkse leven.
Ik vond deze loopbaanbegeleiding een fijne en inspirerende ervaring. Nele is een heel boeiende vrouw.

J.J. - loopbaanklant van Nele Dhont

Dankzij loopbaanbegeleiding ben ik terug zelfzekerder en heb ik een nieuwe baan ;-)

Ik heb meer vertrouwen in mijn capaciteiten
Ik volgde loopbaanbegeleiding bij Nele van Heart@Work. Haar manier van werken was geruststellend en liet me weer met hoop naar de situaties kijken. Nadat ik naar haar geweest ben heb ik meer durf en vertrouwen in mijn capaciteiten. Dankzij haar ben ik terug zelfzekerder en heb ik een nieuwe baan :)

S.C. - loopbaanklant van Nele Dhont

Ik ben nu zeer tevreden met de werkomstandigheden

Ik heb veel vrijheid, werk in een leuk team, krijg veel appreciatie en een gepast loon
Na een lange zoektocht is het mij eindelijk gelukt om een job te vinden die bij mij past. Ik heb eindelijk een toffe job gevonden waar ik me goed voel. Ik ben zeer tevreden met de werkomstandigheden, ik heb veel vrijheid, werk in een leuk team, ik krijg veel appreciatie en een gepast loon.

Ik wou je even mailen om je te bedanken voor je hulp en inzichten tijdens mijn zoektocht. Dit heeft mij echt vooruitgeholpen en richting gegeven in mijn zoektocht. Het is ook een baan die ik goed kan combineren met al mijn hobby's, er blijft nog genoeg tijd over om te drummen.

Dus een welgemeende merci voor uw hulp! Als ik iemand ken die in de knoop zit met zijn of haar loopbaan, weet ik wie ik kan aanraden!

Amit E - loopbaanklant van Lore Coppens

Had ik dit maar veel eerder gedaan

Ik ben bevrijd van mijn beperkende, berekende gedachten en keuzes
Met Ariane heb ik mijn grenzen leren afbakenen wanneer ik wil... én leren verleggen wanneer nodig. Dankzij de coaching met Ariane zet ik nu vaker de bril van “mogelijkheden” op in plaats van die van “risico’s”. En wat voelt dat goed...ik ben bevrijd van mijn beperkende, berekende gedachten en keuzes.

Charlotte M klant van Ariane Verrijken

Het loopbaantraject bevrijdde mij van het gevoel vast te zitten in mijn job

Ik zie mogelijkheden om concrete nieuwe stappen te zetten
Het loopbaantraject bij Heart@Work bracht vele vraagtekens en niet ingevulde velden bij elkaar waardoor verschillende verbanden veel duidelijker werden. Daardoor was de loopbaanbegeleiding voor mij een katalysator om mij te bevrijden van het gevoel vast te zitten in mijn functie en heeft mij op weg gezet om nieuwe gebieden te ontdekken en concrete nieuwe stappen te zetten.

Sam klant van Gerlinde Cooymans

Betere werk- en privésfeer

De overstap naar operator in een drie-ploegenstelsel werkte door op mijn relatie
Het doel van mijn loopbaantraject bij Heart@Work was om een betere privé- en werksfeer op te bouwen na 15 jaar in de bouw te werken. De overstap naar operator in een drie-ploegenstelslel werkte vreemd genoeg nogal redelijk zwaar door op mijn relatie met mijn vrouw. Dit projecteerde zich ook op mijn werk want ik voelde mij over alles onzeker. Zowel ik als mijn vrouw hebben contact opgenomen met Nathalie Van Ounsen. Zij heeft ons hier super in begeleid. Ze adviseerde ons om alle minpunten waar we ons zo op focusten opzij te laten liggen en leerde ons te focussen op de pluspunten waar we veel meer baat uit haalden. Op dit moment gaat het super tussen mij en mijn vrouw en dit heeft zich dan ook in de goede richting geprojecteerd op mijn werk. Ik ben ondertussen gepromoveerd wat hiervoor niet lukte omdat ik er met mijn gedachten niet bij was. Bij deze dank u wel voor alles, Nathalie! Iedereen die met hetzelfde probleem kampt als ik of met een ander probleem stuur ik graag door naar Nathalie.

Kenneth S klant van Nathalie Van Ounsen

Wat een gerichte en persoonlijke aanpak!

Twee gesprekken en drie weken later vond ik de job die perfect bij me aansluit.
"Wat een gerichte en persoonlijke aanpak van Nico! Met zijn ervaring en mensenkennis slaagde hij er al bij het eerste contact in om perfect aan te voelen in welke situatie ik zat, en welke richtingen voor mij mooi aansluiten bij mijn interesses en ervaring. Twee gesprekken en drie weken later, en ik vond de job die perfect bij me aansluit. Ik was enorm verbaasd over de ongedwongen en toch doordachte aanpak, en de inzichten die Nico me verschafte. Keep up the good work, Nico! 👍👍👍"

Joey klant van Nico Van de Venne

Voorbij mijn denken liggen alle oplossingen

Terwijl ik vroeger klein dacht, denk ik nu groots en in termen van mogelijkheden
Enkele weken geleden begon ik mijn loopbaanbegeleiding omdat ik veel ideeën had maar mijn angst en twijfel om hiermee iets te doen hield me telkens tegen om stappen te zetten.

Gerlinde loodste me op verschillende manieren door de angst en twijfel waardoor ik me bewust werd dat deze mij alleen maar tegenhouden in wat ik écht wil doen. Zoals de naam Heart@Work aangeeft, begeleidde Gerlinde me uit mijn hoofd (denken) naar mijn hart (verlangen) en heb ik ondertussen al een paar kleine stappen gezet waarvan ik nu voel dat ze naar een groots resultaat zullen leiden.
Twijfel en angst? Die zijn helemaal naar de achtergrond verdwenen en hebben plaats gemaakt voor een diep vertrouwen dat ik op goede weg ben. Terwijl ik vroeger klein dacht, denk ik nu groots en in termen van mogelijkheden.
Ik ben heel blij dat ik de stap naar loopbaanbegeleiding heb gemaakt en ik ben ook trots op mezelf voor wat ik hiermee gedaan heb. Ik zie mijn toekomst nu heel positief tegemoet.

Joke G. klant van Gerlinde Cooymans

Ik leerde hoe waardevol het is om mij kwetsbaar op te stellen

Ik nam belangrijke stappen om mijn doelstelling te ontwikkelen
Ik begon aan een loopbaanbegeleiding bij Gerlinde Cooymans omdat ik als directrice van een school heel veel energie verloor met alleen maar brandjes te moeten blussen. Er was geen tijd en energie meer vrij om iets constructiefs op te bouwen.
In een loopbaantraject van 4 uur leerde ik hoe waardevol het is om mij kwetsbaar te durven opstellen en eerlijk te zeggen wat er bij me leeft i.p.v te doen alsof ik het allemaal onder controle heb. Plots draaiden de rollen zich om: i.p.v dat ik alle verantwoordelijkheden uit handen van anderen nam, kreeg ik nu hulp aangeboden. Ik merk dat ik hiermee belangrijke stappen neem om mijn doelstelling 'democratisch leiderschap vanuit gelijkwaardigheid' te ontwikkelen.
Met alle chaotische omstandigheden nu omwille van de steeds veranderende maatregelen is het nog druk, maar doordat ik beter mijn grenzen kan aangeven en duidelijk zie waar mijn verantwoordelijkheid begint en eindigt, heeft dit geen impact meer op mijn energiepeil. Integendeel, ik ben trots op mezelf en op mijn collega's hoe wij samen meer bereiken door open, eerlijk en duidelijk te zijn naar elkaar.
Deze 4 uur loopbaanbegeleiding heeft mij heel veel gebracht"

Gryt schooldirectrice

Mijn waarden beter leren kennen

Echte aanrader!
Ik kwam bij Eva Gysen terecht omdat ik de weg even kwijt was. Ik wist niet meer wat ik belangrijk vond en waar ik naartoe wou. Ze heeft me geholpen om mijn waarden beter te leren kennen en gaf me inzicht in mijn sterktes en denkpatronen. Dit deed ze met enorm veel geduld, zachtheid en vertrouwen. Aanrader!

Debby

Weer verbinding met mezelf

Goede en bekwame jobcoach
Eva Gysen, deze vrouw raad ik iedereen aan die een goede en bekwame jobcoach nodig heeft. Ze bracht me terug in verbinding met mezelf, ze leert je krachtig zijn als mens en daar ben ik tot op vandaag heel erg dankbaar voor!

Jesse

Overtuigd? Laten we kennismaken!

Geef ons je gegevens zodat we je kunnen contacteren of bel ons op +32 (0) 475 78 08 42.

* verplicht