Onze klanten zien ons graag.
Niet overtuigd? Lees hun reacties.

In mijn werk had ik het gevoel kapitein te zijn van een boot zonder koers.

We hebben mijn innerlijke doelstellingen kunnen definiëren en die wil ik in de toekomst niet verloochenen.
Dankzij Gerlinde heb ik  nieuwe levensinzichten gekregen die een weerslag hebben op mijn professionele activiteit. Ik was op zoek naar mijn innerlijke doelstelling en geraakte vaak emotioneel uit evenwicht. In mijn werk had ik het gevoel kapitein te zijn van een boot zonder koers. Ik deed maar wat. Vaak was ik ontevreden over mijn eigen prestaties, onzeker en altijd zocht ik naar bevestiging, waardering, erkenning, veiligheid buiten mezelf.
Gerlinde heeft me geleerd om deze basisbehoeften bij mezelf te vinden en beetje bij beetje de weg te vinden naar mijn eigen kracht. Met de tools die ze me aanreikte kan ik nu bewaken dat ik niet steeds uit evenwicht geraak en kan ik gaan voor een vaste koers binnen mijn eigen business.
We hebben ook mijn innerlijke doelstellingen kunnen definiëren en die wil ik in de toekomst niet verloochenen.

Het is echt ongelofelijk hoe Gerlinde je kan "lezen" en hoe je, als je je emoties achter of onder je situaties herkent en loslaat, je onmiddellijk bevrijd bent van de verwarring en onzekerheid en duidelijkheid ziet en voelt over je volgende stappen.

Sabrina Verdijck Zaakvoerster Verdijck interieur

Uw begeleiding heeft me geholpen bij het verkrijgen van een dieper inzicht in mezelf en mijn emoties.

Ik voel me nu zelfzekerder en beter voorbereid om mijn verdere loopbaanpad te bewandelen.
Beste Gerlinde

Graag wil ik via deze weg nog even mijn waardering uitspreken voor de waardevolle loopbaanbegeleiding die ik van u heb ontvangen. Uw begeleiding heeft me niet alleen geholpen bij het verhelderen van mijn loopbaandoelen, maar ook bij het verkrijgen van een dieper inzicht in mezelf en mijn emoties.

Het inzicht dat u mij hebt geboden in de invloed en ontstaan van emoties is voor mij een enorme meerwaarde geweest om de werksituatie waarin ik me momenteel bevind beter te aanvaarden en terug vooruit te blikken. Door te begrijpen hoe mijn emoties ontstaan en hoe ze mijn denken en gedrag beïnvloeden, heb ik geleerd hoe ik beter met mijn emoties kan omgaan. Een inzicht dat niet enkel een invloed zal hebben op mijn professionele leven, maar ook op mijn persoonlijke relaties en algemeen welzijn.

Dank voor uw empathie, geduld en professionele aanpak en uw hulp om deze moeilijke situatie te begrijpen en me op weg te zetten om deze te overwinnen. Ik waardeer uw vermogen om naar mijn zorgen te luisteren en mij te begeleiden naar oplossingen. Dankzij uw begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en beter voorbereid om mijn verdere loopbaanpad te bewandelen.

Anneleen - loopbaanklant van Gerlinde Cooymans

Alsof ik frisse lucht adem en in beweging blijf!

Dat maakt me gelukkig!
Ik herinner me dat ik een jaar geleden een andere persoon was. Moeilijk in te beelden wat er allemaal in een jaar kan gebeuren.
Ik kan zeggen dat het fantastisch voelt om m’n eigen beslissingen te nemen en zelf te bepalen waar ik naartoe wil. Ik herken mezelf.
Het is alsof ik frisse lucht inadem en in beweging blijf. Dat maakt me gelukkig!

Hierbij wil ik je nog eens bedanken voor je hulp. Het voelt goed om aan het stuur te zitten.

Vincent

Positieve Energie

Terug geloven in mezelf
Gerlinde heeft me terug doen geloven in mezelf en mijn eigen kwaliteiten en heeft me ook geholpen in te zien dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft. Gerlinde straalt een enorme positiviteit uit die echt aanstekelijk werkt: telkens ik bij haar buiten kwam voelde ik me geïnspireerd en vol positieve energie, gewoon een zalig gevoel. Dank je wel, Gerlinde!

Carlien

Op enkele weken heb ik 'mijn loopbaantraject'

Haar geloof in mij heeft me terug in mezelf doen geloven.
Op enkele weken heb ik 'mijn loopbaantraject' bij Gerlinde doorlopen en na elke afspraak heb ik kleine stapjes genomen. Gerlinde heeft me telkens op een hartelijke, spontane en geloofwaardige manier aangemoedigd om mijn hart te volgen en me duidelijk gemaakt dat dit de enige weg is om gelukkig te zijn. Haar geloof in mij heeft me terug in mezelf doen geloven. Zij heeft mij vanaf het eerste moment 100% het gevoel gegeven dat zij persoonlijk betrokken is met mijn evolutie en tot op de dag van vandaag is dat nog zo. Vandaag heb ik haar gebeld met het fantastische nieuws dat ik 1/2 oktober '16 mijn eigen bloemenzaak ga openen. Ik start gewoon MIJN EIGEN ZAAK! Ik vind het allemaal heel spannend om aan dit mooie avontuur te beginnen en ben natuurlijk soms ook bang en onzeker maar ik ben vooral heel trots en dankbaar en ik voel me zo goed omdat ik weet dat dit is waar ik steeds van gedroomd heb. Mijn droom wordt werkelijkheid nu.

Babette van bloemen Babette St-Job-in't-Goor

Ik heb mijn droom waargemaakt

Ik voel me echt goed in mijn vel nu
Ik wil je laten weten dat mijn nieuwe job als kapster super leuk is! Ik voel me echt goed in men vel! Ben veel zelfzekerder, ik sta meer stil bij het leven! Men relatie met mijn man is op het moment ook stukken beter! Ik wil je zoooo bedanken voor wat ik van jou geleerd heb!! ️ Ik heb er geen woorden voor! Ik weet dat ik geduld moet hebben en stap voor stap er wel kom! Ik heb nu al een hele grote stap gezet waar ik zo gelukkig van word! Ik zou nooit mijn droom hebben durven waarmaken moest ik jou niet ontmoet hebben! Ik durf mezelf terug te zijn! Bedankt voor alles!! ️️️

Sofie

De kracht, de inspiratie, de energie die je opdoet, is echt voedend.

Linda is heel open en ontvankelijk en prikkelt je met de juiste vragen en opmerkingen.
Ik had het genoegen om gecoacht te worden door Linda. Wat een ervaring! De kracht, de inspiratie, de energie die je opdoet, is echt voedend.
Ze voelt perfect aan wie je bent en wat je nodig hebt. Ze is heel open en ontvankelijk en prikkelt je met de juiste vragen en opmerkingen.
Ik ben ontzettend dankbaar voor de ontwikkeling die ik met de hulp van Linda heb mogen doormaken.
En ik hoop dat er nog veel anderen dezelfde klik en positieve ervaring mogen opdoen als ik dat heb gedaan!
Ik sta in elk geval met meer vertrouwen en ontspanning in het leven.
Loopbaancoaching is zoveel meer dan nadenken over je loopbaan.
Het helpt mij ook om in deze crisistijd,oplossingen en perspectief te blijven zien.

Marleen een tevreden klant

Deze loopbaanbegeleiding was een fijne en inspirerende ervaring

Ik kreeg meer inzicht in welke mogelijkheden binnen mijn bereik liggen
Op het moment dat ik de energie kwijt was in mijn job, kwam Nele op mijn pad. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar in haar gezellige praktijkruimte. Dankzij de gesprekken met haar, de denkoefeningen en de opdrachtjes die ze me gaf, heb ik inzicht gekregen in pijnpunten, energievreters en valkuilen. Maar ook in wat mijn energiegevers zijn en welke mogelijkheden binnen mijn handbereik liggen. Nele heeft me tools aangereikt om hiermee aan de slag te gaan. Deze heb ik niet alleen mee kunnen nemen in mijn job, maar ook in het dagelijkse leven.
Ik vond deze loopbaanbegeleiding een fijne en inspirerende ervaring. Nele is een heel boeiende vrouw.

J.J. - loopbaanklant van Nele Dhont

Dankzij loopbaanbegeleiding ben ik terug zelfzekerder en heb ik een nieuwe baan ;-)

Ik heb meer vertrouwen in mijn capaciteiten
Ik volgde loopbaanbegeleiding bij Nele van Heart@Work. Haar manier van werken was geruststellend en liet me weer met hoop naar de situaties kijken. Nadat ik naar haar geweest ben heb ik meer durf en vertrouwen in mijn capaciteiten. Dankzij haar ben ik terug zelfzekerder en heb ik een nieuwe baan :)

S.C. - loopbaanklant van Nele Dhont

Ik ben nu zeer tevreden met de werkomstandigheden

Ik heb veel vrijheid, werk in een leuk team, krijg veel appreciatie en een gepast loon
Na een lange zoektocht is het mij eindelijk gelukt om een job te vinden die bij mij past. Ik heb eindelijk een toffe job gevonden waar ik me goed voel. Ik ben zeer tevreden met de werkomstandigheden, ik heb veel vrijheid, werk in een leuk team, ik krijg veel appreciatie en een gepast loon.

Ik wou je even mailen om je te bedanken voor je hulp en inzichten tijdens mijn zoektocht. Dit heeft mij echt vooruitgeholpen en richting gegeven in mijn zoektocht. Het is ook een baan die ik goed kan combineren met al mijn hobby's, er blijft nog genoeg tijd over om te drummen.

Dus een welgemeende merci voor uw hulp! Als ik iemand ken die in de knoop zit met zijn of haar loopbaan, weet ik wie ik kan aanraden!

Amit E - loopbaanklant van Lore Coppens

Had ik dit maar veel eerder gedaan

Ik ben bevrijd van mijn beperkende, berekende gedachten en keuzes
Met Ariane heb ik mijn grenzen leren afbakenen wanneer ik wil... én leren verleggen wanneer nodig. Dankzij de coaching met Ariane zet ik nu vaker de bril van “mogelijkheden” op in plaats van die van “risico’s”. En wat voelt dat goed...ik ben bevrijd van mijn beperkende, berekende gedachten en keuzes.

Charlotte M klant van Ariane Verrijken

Het loopbaantraject bevrijdde mij van het gevoel vast te zitten in mijn job

Ik zie mogelijkheden om concrete nieuwe stappen te zetten
Het loopbaantraject bij Heart@Work bracht vele vraagtekens en niet ingevulde velden bij elkaar waardoor verschillende verbanden veel duidelijker werden. Daardoor was de loopbaanbegeleiding voor mij een katalysator om mij te bevrijden van het gevoel vast te zitten in mijn functie en heeft mij op weg gezet om nieuwe gebieden te ontdekken en concrete nieuwe stappen te zetten.

Sam klant van Gerlinde Cooymans

Betere werk- en privésfeer

De overstap naar operator in een drie-ploegenstelsel werkte door op mijn relatie
Het doel van mijn loopbaantraject bij Heart@Work was om een betere privé- en werksfeer op te bouwen na 15 jaar in de bouw te werken. De overstap naar operator in een drie-ploegenstelslel werkte vreemd genoeg nogal redelijk zwaar door op mijn relatie met mijn vrouw. Dit projecteerde zich ook op mijn werk want ik voelde mij over alles onzeker. Zowel ik als mijn vrouw hebben contact opgenomen met Nathalie Van Ounsen. Zij heeft ons hier super in begeleid. Ze adviseerde ons om alle minpunten waar we ons zo op focusten opzij te laten liggen en leerde ons te focussen op de pluspunten waar we veel meer baat uit haalden. Op dit moment gaat het super tussen mij en mijn vrouw en dit heeft zich dan ook in de goede richting geprojecteerd op mijn werk. Ik ben ondertussen gepromoveerd wat hiervoor niet lukte omdat ik er met mijn gedachten niet bij was. Bij deze dank u wel voor alles, Nathalie! Iedereen die met hetzelfde probleem kampt als ik of met een ander probleem stuur ik graag door naar Nathalie.

Kenneth S klant van Nathalie Van Ounsen

Wat een gerichte en persoonlijke aanpak!

Twee gesprekken en drie weken later vond ik de job die perfect bij me aansluit.
"Wat een gerichte en persoonlijke aanpak van Nico! Met zijn ervaring en mensenkennis slaagde hij er al bij het eerste contact in om perfect aan te voelen in welke situatie ik zat, en welke richtingen voor mij mooi aansluiten bij mijn interesses en ervaring. Twee gesprekken en drie weken later, en ik vond de job die perfect bij me aansluit. Ik was enorm verbaasd over de ongedwongen en toch doordachte aanpak, en de inzichten die Nico me verschafte. Keep up the good work, Nico! 👍👍👍"

Joey klant van Nico Van de Venne

Voorbij mijn denken liggen alle oplossingen

Terwijl ik vroeger klein dacht, denk ik nu groots en in termen van mogelijkheden
Enkele weken geleden begon ik mijn loopbaanbegeleiding omdat ik veel ideeën had maar mijn angst en twijfel om hiermee iets te doen hield me telkens tegen om stappen te zetten.

Gerlinde loodste me op verschillende manieren door de angst en twijfel waardoor ik me bewust werd dat deze mij alleen maar tegenhouden in wat ik écht wil doen. Zoals de naam Heart@Work aangeeft, begeleidde Gerlinde me uit mijn hoofd (denken) naar mijn hart (verlangen) en heb ik ondertussen al een paar kleine stappen gezet waarvan ik nu voel dat ze naar een groots resultaat zullen leiden.
Twijfel en angst? Die zijn helemaal naar de achtergrond verdwenen en hebben plaats gemaakt voor een diep vertrouwen dat ik op goede weg ben. Terwijl ik vroeger klein dacht, denk ik nu groots en in termen van mogelijkheden.
Ik ben heel blij dat ik de stap naar loopbaanbegeleiding heb gemaakt en ik ben ook trots op mezelf voor wat ik hiermee gedaan heb. Ik zie mijn toekomst nu heel positief tegemoet.

Joke G. klant van Gerlinde Cooymans

Ik leerde hoe waardevol het is om mij kwetsbaar op te stellen

Ik nam belangrijke stappen om mijn doelstelling te ontwikkelen
Ik begon aan een loopbaanbegeleiding bij Gerlinde Cooymans omdat ik als directrice van een school heel veel energie verloor met alleen maar brandjes te moeten blussen. Er was geen tijd en energie meer vrij om iets constructiefs op te bouwen.
In een loopbaantraject van 4 uur leerde ik hoe waardevol het is om mij kwetsbaar te durven opstellen en eerlijk te zeggen wat er bij me leeft i.p.v te doen alsof ik het allemaal onder controle heb. Plots draaiden de rollen zich om: i.p.v dat ik alle verantwoordelijkheden uit handen van anderen nam, kreeg ik nu hulp aangeboden. Ik merk dat ik hiermee belangrijke stappen neem om mijn doelstelling 'democratisch leiderschap vanuit gelijkwaardigheid' te ontwikkelen.
Met alle chaotische omstandigheden nu omwille van de steeds veranderende maatregelen is het nog druk, maar doordat ik beter mijn grenzen kan aangeven en duidelijk zie waar mijn verantwoordelijkheid begint en eindigt, heeft dit geen impact meer op mijn energiepeil. Integendeel, ik ben trots op mezelf en op mijn collega's hoe wij samen meer bereiken door open, eerlijk en duidelijk te zijn naar elkaar.
Deze 4 uur loopbaanbegeleiding heeft mij heel veel gebracht"

Gryt schooldirectrice

Mijn waarden beter leren kennen

Echte aanrader!
Ik kwam bij Eva Gysen terecht omdat ik de weg even kwijt was. Ik wist niet meer wat ik belangrijk vond en waar ik naartoe wou. Ze heeft me geholpen om mijn waarden beter te leren kennen en gaf me inzicht in mijn sterktes en denkpatronen. Dit deed ze met enorm veel geduld, zachtheid en vertrouwen. Aanrader!

Debby

Weer verbinding met mezelf

Goede en bekwame jobcoach
Eva Gysen, deze vrouw raad ik iedereen aan die een goede en bekwame jobcoach nodig heeft. Ze bracht me terug in verbinding met mezelf, ze leert je krachtig zijn als mens en daar ben ik tot op vandaag heel erg dankbaar voor!

Jesse

Ik voel mij zooooo positief na onze sessie!

Ik ervaar veel opluchting
Geen idee hoe het komt (of misschien wel ;-)) maar ik voel mij zooooo (positief) anders na onze sessie!
Veel gelukkiger en vooral opgeluchter! Nog niet 100%, maar echt vorige week 55% en nu zeker 80%.
Ik kijk uit naar volgende week!

Silke, klant van Rita Van Humskercken

Echt een openbaring,

Vicky heeft me veel doen inzien
Heel erg bedankt voor gisteren. Het voelt echt als een openbaring, iets dat ik nooit meer ‘niet kan weten’. Ik voel ook dat ik het nu aanvaard heb. Dat is wrs het verschil met voorheen: ik negeerde het of geloofde niet dat het echt op mij van toepassing was.

Kaat

Oneindig Dankbaar

Wat een verschil in mijn carrière
Ik ben jou ONEINDIG dankbaar Vicky! Het had me anders niet zo gelukt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Sandra

Wat een sprong vooruit

Dit had ik enkele maanden geleden niet kunnen inbeelden
Hoi Ariane, Ik ben zo dankbaar dat ik jou terug heb gevonden. Een paar maanden geleden kon ik me niet inbeelden dat ik aan het werken zou zijn waar ik nu mee bezig ben!

Ik heb het gevoel dat ik op 7 uren een kwantumsprong heb gemaakt.

Ik voel me krachtig en vol zelfvertrouwen om belangrijke stappen te zetten.
Ik ben zeer blij met de weg die ik samen met jou heb afgelegd. Het is door in verbinding te gaan met mensen zoals jij die resoneren op mijn energie dat ik heb kunnen groeien, leren en mezelf ontmoeten. Je hebt de gave om je goed te kunnen afstemmen op mijn blokkades en op wat ik nodig had om daardoor te geraken.
Dus heel erg bedankt voor de begeleiding van mijn loopbaantraject. De manier waarop je dat hebt begeleid is heel bijzonder en authentiek. Vanuit het hart en duidelijk met veel ervaring en kennis van wat er nodig is om het meesterschap in mezelf te erkennen en ervoor te kunnen en durven staan. Ik heb het gevoel dat ik op 7 uren een kwantumsprong heb gemaakt. Ik voel me krachtig en vol zelfvertrouwen om belangrijke stappen te zetten. Dankjewel!

Lieselotte Peters - klant van Gerlinde Cooymans

Verlaat je een sessie bij Yasmina, dan voel je je als een superwoman die klaar is om de wereld te veroveren!

Een magische mix van motivatie, inspiratie en pure positiviteit
Yasmina Fadli is niet zomaar een coach, ze is een magische mix van motivatie, inspiratie en pure positiviteit! Met haar hulp heb ik mijn dromen en wensen helder kunnen visualiseren en in kaart kunnen brengen. Als mijn persoonlijke cheerleader geloofde ze in mij alsof het haar eigen missie was om mij te laten schitteren. Verlaat je een sessie bij Yasmina Fadli, dan voel je je als een superwoman die klaar is om de wereld te veroveren!

Farah Taibi

Overtuigd? Laten we kennismaken!

Geef ons je gegevens zodat we je kunnen contacteren of bel ons op +32 (0) 475 78 08 42.

* verplicht