Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Tony Ramboer

— Ekeren

ZELFBEWUSTZIJN - HOLISTISCH - AUTHENTICITEIT

Hoe kan ik nu echt mezelf zijn en niet telkens tegen diezelfde muren lopen…? Hoe komt het dat sommige zaken me steeds zo moeilijk afgaan en andere vanzelf gaan? Hoe komt dat ik steeds dezelfde situaties naar me toetrek?

Hoe kan ik naar een context gaan waarin ik mezelf kan zijn en ook het gevoel heb dat ik in controle ben? Mijn talenten leven en effectief ook stappen vooruit zetten...

Als je dit herkent ga ik graag met je aan de slag. Hiertoe luister ik graag naar je en gaan we aan de slag op die manier die jou best past. TAPAS-coaching is een sterke tool om inzicht te krijgen op je talenten en drijfveren. Hierbij neem ik je eerst mee naar jouw eigen profiel binnen Tapasgedachtengoed om het nadien te vertalen naar jouw context. Buiten Tapas verbind ik vanuit intuïtie en ervaring graag je patronen met de context om zo op zoek te gaan naar jouw essentie en de context die je best past.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0491087275 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Tony Ramboer