Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Sofie Laureyssens

— Zoersel

ZINGEVING – GROEI – SPIRITUALITEIT

Vraag jij je weleens af: “Wie ben ik eigenlijk? Wat zijn mijn talenten? Wat is mijn levensmissie? En welke job past echt bij mij?” Veel mensen worstelen met deze vragen, en dit vormt vaak de aanleiding voor een traject bij Sofie Laureyssens, de drijvende kracht achter Groeidala als groei-initiator en loopbaancoach.

Sofie brengt niet alleen inzicht en zingeving; ze helpt je ook om je volle potentieel te benutten en helderheid te krijgen over welke job echt bij je past. Soms zijn er belemmerende patronen die doorbroken moeten worden, naast negatieve overtuigingen, emoties en zelfbeelden die getransformeerd moeten worden, voordat je volledig in je kracht kunt staan op je werk. Of misschien heb je net dat extra steuntje in de rug en (zelf)vertrouwen nodig om moedig je nieuwe weg in te slaan? Sofie beschikt over een uitgebreid scala aan ervaring en tools om je hierbij te ondersteunen.

Sinds 2016 heeft ze honderden cliënten diepgaand begeleid op hun transformatie- en zelfontdekkingspad. Ze beschikt over expertise in communicatie- en bemiddelingstechnieken, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), transpersoonlijke ontwikkeling en coaching, Integral Eye Movement Therapy (IEMT) traumatherapie, ‘The One Method' energetische ondersteuning en heling, Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie, het Levensdoelsysteem, Impeccable Leadership en systemisch werk door middel van tafelopstellingen.

Sofies empowerment-aanpak helpt je bij het realiseren van geluk, het vergroten van je keuzevrijheid en het vervullen van jouw missie, zowel in je persoonlijke als professionele leven. Voel je van harte welkom.

Spreekt deze omschrijving je aan en wil je Sofie als loopbaancoach? Als je recht hebt op loopbaancheques van VDAB, nodigt ze je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt je afspraak direct en eenvoudig inplannen via haar online boekingssysteem. Of stuur een bericht door op onderstaande knop te drukken. Je kunt Sofie ook bellen op +32 474 24 75 02. Laat dan zeker een spraakbericht achter, aangezien ze tijdens coachingsessies niet direct bereikbaar is.

Heel graag tot binnenkort!

Sofie Laureyssens