Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Rita Vanhumskercken

— Sint-Katelijne-Waver

CREATIEKRACHT – AUTHENTICITEIT – FLOW

Ik word er enorm blij van om mensen te helpen hun leven in eigen handen te nemen. Eens je vanuit je hart keuzes begint te maken die passen bij jouw authentieke zelf, kom je in een moeiteloze, positieve flow. Dat heb ik zelf mogen ervaren.

Ik heb zelf ondervonden hoe ongelukkig je wordt als je iets doet wat niet bij je past, als je niet kan zijn wie je bent.

Je hoeft niet altijd het roer helemaal om te gooien om meer plezier, vrijheid en rust te ervaren. Ik begeleid je graag om weer in verbinding te komen met jezelf en om helderheid te krijgen over waar jij blij van wordt en wat jij nodig hebt.

Misschien heb je wel een verlangen dat je lang geleden hebt opzij gezet. Misschien heb je een uniek talent dat nu het daglicht mag zien. Of misschien kan je bepaalde situaties eens vanuit een andere hoek bekijken. Samen zien we meer.

Vanuit mijn ervaring als freedom coach en jarenlange studie van de wet van aantrekking, help ik je graag op weg om jouw eigen creatiekracht te gebruiken en je leven in een positieve flow te brengen.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0486 76 52 51 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Afspraken overdag, 's avonds, en in het weekend mogelijk.

Rita Vanhumskercken