Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Peter Plusquin

— Bierbeek

RUST - ZINGEVING - FLOW

Wie ben je in essentie?
Stemt wat je doet nog overeen met wie je intussen diep van binnen (geworden) bent?
Waar ben je naar op weg?
Hoe kan je van meer betekenis zijn voor jezelf, de mensen om je heen en het grotere geheel?
Hoe kan je meer innerlijke rust, richting en flow ervaren?
Wat is je volgende (loopbaan)stap?

Het zijn vragen waar ieder mens weleens mee worstelt en moeilijk pasklare antwoorden op vindt. Contacteer me als je op zoek bent naar het grotere verhaal dat in je schuilt en wacht om ontdekt te worden.

Graag neem ik je mee in een “deep dive” naar jouw hoogste “why”.

Via diverse coaching technieken help ik je om tot diepgaande antwoorden en inzichten te komen. Zo kom je steeds dichter bij je eigen wijsheid. En zet je je innerlijke kompas weer op scherp.
Zodra je precies kan benoemen wie je ten diepste bent en wat je werkelijk drijft, kom je tot rust, ervaar je zingeving en ontdek je een hernieuwde drive in jezelf. Dan beschik je over een intern referentiepunt van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in je werk en in het leven staat.

Je draagt bij vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies. Je weet wat je te doen hebt en onderneemt bewust actie. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waarvoor je gekomen bent, omdat niemand anders dat voor jou kan doen.

Bel me op 0495/18 50 08 voor een afspraak (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben). Of vraag een verkennend gesprek aan via onderstaande link.

Peter Plusquin