Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Miek Peeters

— Antwerpen

INITIATIE - ORIËNTATIE - EIGEN-WIJSHEID

Bijna 10 jaar geleden ben ik me via gecertificeerde coachopleidingen beginnen herscholen. Toen hield ik me binnen de internationale privé-sector bezig met het borgen van processen en procedures in een wereld van continue verandering en wilde ik zo vooral leren over op mensenmaat omgaan met weerstand bij verandering. Ondertussen ben ik sinds de zomer van 2017 zelfstandig 1 op 1-coach en heeft weerstand een hele andere betekenis voor me gekregen.

Wat mij betreft heeft weerstand aan de basis zelfs niet eens zo veel met verandering te maken, verandering vergroot weerstand misschien hoogstens uit. Weerstand is iets dat binnenin onszelf ontstaat wanneer we vergeten naar ons authentieke zelf te luisteren, onze eigen innerlijke gps te volgen. Onze lichamen geven namelijk op hun hoogstpersoonlijke unieke manier haarfijn aan waar we wel en geen energie voor hebben, waar we wel of niet gevoelig voor zijn (en dus van dienen te ‘ont-laden’).
Weerstand werkt met andere woorden als een signaalfunctie, en als we die binnenin onszelf niet tijdig opmerken, dan breidt die uit en wordt die buiten onszelf voel- en zichtbaar. We geraken niet alleen verwijderd van onszelf maar ook van de mensen en dingen rondom ons. En zo komen we uit bij mijn manier van werken met coachklanten.

Samen gaan we op pad om te reflecteren over en te experimenteren met wat voor jou wel en niet werkt, welke weg voor jou is weggelegd en welke niet. Je kan het vergelijken met het samen vormgeven van de handleiding van jouw hoogstpersoonlijke medicijn. Ik zorg voor de opmaak en de structuur van de bijsluiter en jij voor de inhoud, gebaseerd op wat het leven jou leert, op de eigen-wijsheid van jouw leven.

Je kan me ook rechtsreeks bellen op 0477/523 963

Miek Peeters