Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Klaudi Asbreuk

— Hoogstraten

BEWEGEN - LICHAAM - GEEST

Ik zet je in beweging op het moment dat de situatie waarin je zit niet meer goed voelt. Je kunt allerlei redenen bedenken om in je huidige situatie te blijven zitten, maar je gevoel zal er nooit om liegen en is altijd eerlijk.

Bij mijn coaching gaat het om lichaam en geest, oftewel hoe reageer ik op mijn gedachten en gevoelens die ik heb.

Ik neem je mee de natuur in. De wetenschap toont al langer aan dat de natuur een positieve invloed heeft op lichaam en geest. Daarnaast biedt de natuur letterlijk rust en ruimte, dat voor veel mensen een gemis is in de dagelijkse routine.

Al wandelend gaan we in gesprek en staan af en toe stil voor oefeningen waardoor jij je bewust wordt van je gedachten (mindfulness), gevoelens en emoties.

Hetgeen waar jij je mee voedt (in de breedste zin van het woord), is dat hetgeen dat het allerbeste voor jouw lichaam en geest is. Of zijn er dingen die je anders zou willen? Samen ontdekken we wat je écht wilt om moeiteloos te werken.

Je gaat stappen zetten om aan je doel te werken. Gaandeweg ontdek je dat de realisatie van jouw nieuw gekozen weg stuit op oude remmingen. Geïnstalleerde overtuigingen en emotionele blokkades waarvan jij je niet bewust bent. Deze remmingen trekken zich maar weinig aan van jouw gekozen nieuwe koers. Met simpele doeltreffende technieken gaan we hier samen naar kijken en ga je loslaten wat jou niet meer positief voedt.

Je zult jezelf op een andere manier ontdekken en groeien naar de persoon die geniet, op het werk en privé.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0473/650 962 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door op onderstaande link te drukken.

Klaudi Asbreuk