Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Juanita Varela

— Kapellen

LEIDERSCHAP - ZINGEVING - BEWUST LEVEN

Als coach begeleid ik jou jezelf in kaart te brengen wanneer het niet meer stroomt in je loopbaan. We weten vaak wat we niet willen. Maar als we niet helder zien waar we naartoe willen en wat we nodig hebben in een job, gaan we het dan ooit bereiken? Of we weten waar naartoe maar niet hoe? Op deze en andere vragen breng ik samen met jou helderheid, grip en zingeving. Je kan je niet veroorloven om ongelukkig te blijven in je job. Het zuigt je leeg. Gun jezelf de verandering, het zelfvertrouwen en het gevoel van vrijheid.

De afgelopen jaren heb ik me bijgeschoold tot coach na een professionele loopbaan van 20 jaar in HR. De reden? Als HR professional kwam ik geregeld tot de vaststelling dat de staat en kwaliteit van onze arbeidsrelaties binnen organisaties aan het verarmen is. Ik zag de werknemersontevredenheid en het aantal burn-out ‘s met de jaren stijgen waarbij steeds meer mensen op zoek zijn naar zingeving, een gebalanceerd leven en het vermogen om zich terug te verbinden met hun zelf vanuit hun talenten, drijfveren en waarden.

Een tiental jaar geleden ben ik me ook gaan afvragen of wat ik deed in mijn baan wel de juiste fit voor me was. Toen er geen energie meer over was in mijn lijf en alle helderheid zoek was, is de reis terug naar mezelf echt begonnen. Ik noem het mijn reis naar “respons-ability”. De kunst om vanuit bewustzijnsverruiming meer keuzevrijheid te ervaren in hoe te navigeren en ageren in verschillende contexten.
Hoe in je eigen kracht te staan en je loopbaan in eigen handen te nemen.
Dit is leiderschap vanuit een bewust leven.
Jezelf opnieuw ontdekken wie je bent en wat je wilt neerzetten in deze wereld.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0473 82 96 63 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Juanita Varela