Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Greet Warmenbol

— Schoten

CARRIERESWITCH - ZELFVERTROUWEN - ENERGIE

Hoe zit het met jouw werkplezier? Als je niet genoeg uitdaging meer hebt, je krijgt geen waardering of er is een slechte werksfeer ….dan is het aan jou om actie te ondernemen!

Bij mijn loopbaanbegeleiding maak ik je vooral bewust van je aangeboren talentenkracht, want dit is je natuurlijke energiebron. Kan je deze energiebron genoeg gebruiken, dan voelt jouw job als zwemmen met de stroom mee. Sommige mensen werken echter vooral vanuit wilskracht en dus niet vanuit talentenkracht, wat voelt als zwemmen tegen de stroom in…..

Een “walk & talk” hoort ook bij mijn begeleiding. Tijdens een “luchtige” wandeling in de natuur kom je sneller tot je eigen natuur, tot wie je in essentie bent. Het gaat dan over de omgeving waarin je het beste functioneert, je waarden, je valkuilen en zoveel meer.

Het eindresultaat van een loopbaanbegeleiding? Rust en vertrouwen omdat je nu meer helderheid hebt. Je hebt nieuwe perspectieven die voor meer werkplezier en échte voldoening zullen zorgen. Ik geef jou de kracht en de inzichten om actie te ondernemen. Ik gun het je van harte!

Je kan me steeds bereiken op 0479 940 116

Greet Warmenbol