Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Gerlinde Cooymans - Bestuurder

— Brasschaat

HART – CREATIVITEIT - VRIJHEID

Het kan zijn dat je je niet helemaal blij meer voelt met je job en dat werken je veel energie kost. Onvermijdelijk heeft dit ook een impact op je privé-leven.

Dan sta ik als loopbaancoach graag eens even met je stil om te kijken wat er mag veranderen. En dat kan zowel binnen als buiten je huidige werkomgeving zijn.
In gesprek met jou gaan we kijken waar je tegenaan loopt, wat jouw noden zijn, wat je moeilijk vindt en wat je graag wil dat er verandert.
Na enkele uren loopbaancoaching heb je alle tools in handen om de gewenste verandering in gang te zetten. En op een andere manier jouw loopbaan verder te zetten: met meer energie, meer zin, meer vrijheid, meer rust, meer verbinding, meer daadkracht en meer vreugde.

Ik stimuleer je om je hart te volgen. Je de moed en het vertrouwen te geven om uit je comfortzone te stappen, gewoontepatronen achter je te laten en los te komen van angst, schuld- en plichtsgevoel.
Ik zie het als mijn missie om bij te dragen aan de ommekeer van presteren naar creëren. Balans te vinden tussen hoofd en hart, de strijd oplossen tussen angst en liefde, zodat wij samen een andere toekomst kunnen creëren voor onze samenleving. Een toekomst vanuit het Hart.
De rode draad in mijn coachings is het ontwikkelen van zelfliefde. Een gezonde mate van liefde voor jezelf stelt jou in staat om je te bevrijden van alle beperkende rollen. Er ontstaat ruimte voor jezelf zodat jij vol zelfverzekerdheid ongekende veranderingen in jouw leven kan creëren.


Voor een afspraak kan je bellen naar 0497 523 770 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Gerlinde Cooymans - Bestuurder