Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Bernadette Gysels

— Ranst

VERBINDING- BEWUSTZIJN - COMMUNICATIE

Door mijn ervaringsgerichte pad heb ik een speciale band ontwikkeld met communicatie, de houdingen en woorden die daarbij horen. We kunnen niet niet communiceren.

Ik decodeer wat jij deelt.

Daardoor krijg je meer zicht op je eigen beleving en functioneren. En leer je triggers zelf te vertalen naar (groei)mogelijkheden in plaats van deze te zien en te ervaren als belemmerend. De saboteur in jou heeft geen geheimen meer voor jou.
Sterker nog, je neemt stap voor stap je eigen leven (terug) in handen door verbinding te maken met wat er werkelijk in jou leeft. Vanuit het opnemen van de verantwoordelijkheid van je leven, ontstaat creatie. Succes verzekerd!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. Hebben we een match, dan bouwen we samen aan jouw grenzeloze creatieve toekomst.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0486 510 906 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Bernadette Gysels