Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Ariane Verrijken - Bestuurder

— Brasschaat

LEIDERSCHAP - VRIJHEID - AUTHENTICITEIT

‘Ik ben de dokter van de obstakels’, antwoord ik al eens, als mensen me vragen wat ik doe. Er zijn zoveel obstakels op weg naar je doel, dat zelfs je doel vinden soms een obstakel op zich is. Ik streef ernaar om mensen over die blokkades heen te helpen binnen een veilig kader waar groei mogelijk wordt. Ik geloof dat je, om een goede executive coach te zijn, voeling moet hebben met wat er leeft in je klant. Ik nodig jou uit om jezelf op het matje te roepen. ‘Sta nu eens stil, kijk naar je situatie en wees eerlijk naar jezelf.’ Zo’n pittstop is nodig voor de grote opgaven in het leven. Geen mens kan zonder.

Ik begeleid mensen en organisaties naar hun « flow». De plaats waar harmonie ontstaat , creativiteit mogelijk wordt en nieuwe energie gevonden wordt. Leiderschap is het kernwoord

Ontluik je waar potentiel. Congruentie is het kernwoord. De vebinding tussen:
1. HOOFD: Ik betrek elke deelnemer actief in het leerproces, Learning by doing: Om impact te verzekeren wordt theorie gecombineerd met praktische oefeningen en actieve ervaringen.
2. HART: Ik werk vanuit het hart en iedere coachee krijgt mijn volle aandacht. Uit de comfortzone treden en loskomen van de patronen waar men vaak al jarenlang gebruik van maakt, kan bedreigend zijn, kan weerstand of onverschilligheid oproepen... niet alleen gedrag wordt aangepakt, maar ook overtuigingen, motivatie en waarden. We kijken naar de motivatie achter het gedrag van onszelf en anderen en koppelen dit aan zichtbare gedragsveranderingen. We durven de dingen te benoemen om samen te kunnen ontwikkelen.
3. DOEN: Ik richt me concreet op de weg van de huidige situatie naar de gewenste situatie en hoe dat doel te bereiken. Geen wollige invullingen, of inzichten die nergens toe leiden, … wij zijn pas tevreden als inzichten werkelijk tot een verbeterde situatie leiden. Dankzij mijn jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing heb ik kennis van vele methoden en kiezen ik de meest adequate. Daarnaast verzekert mijn ervaring in diverse sectoren je van een vruchtbaar resultaat.

Het resultaat van gesprekken, spiegelingen en leerinzichten is het soort leiderschap waarmee je niet alleen zelf verder komt. Jouw leercurve helpt ook anderen tot bloei te komen. En is dat niet het doel van leiderschap? Wezenlijke verandering komt niet van buiten, maar van binnen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf

Ariane Verrijken - Bestuurder