Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Anja Pluym

— Merksem - Wilrijk - Borgerhout

JEZELF WORDEN - CREATIVITEIT - BALANS

Als Gestalttherapeute maak ik contact met jou vanuit mijn authenticiteit. Ik help je bij het doorleven en verwoorden van je persoonlijke ervaringen om dichter bij je beleving te komen. De focus ligt op jouw loopbaanthema’s en de manier waarop je ze ervaart, welke betekenis ze hebben in jouw leven en hoe je er mee omgaat. We richten onze aandacht op wat je zintuigen waarnemen en wat je lijfelijk ervaart.

Vaak geeft dat een passender antwoord op levensvragen dan je gedachten. Zo leer je opnieuw contact te maken met je eigen behoeften en verlangens en op een creatieve manier om te gaan met je loopbaanvragen. Ik volg jouw proces en ondersteun je hierbij, vanuit mijn bezieling.

Coaching geeft je de mogelijkheid om gevoelens, verstand en handelen meer op elkaar af te stemmen. Vanuit je eigen zelf-helend vermogen zal je uiteindelijk levens- en loopbaankeuzes kunnen maken die écht bij je passen. Ik help je graag om (terug) meer balans te vinden.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0495 488 572 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Anja Pluym