Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

An Verschueren

— Moerbeke-Waas

BRUISEND - ADEMEND - BALANS

Ik kies voor het leven, ik kies voor ademen.

Goed ademen is voluit leven. Als ademcoach begeleid ik jou in het door ademen. Zo zetten we je persoonlijke ervaringen in beweging. Zodat jij terug vrij wordt om je te gedragen zoals jij het wil. Het liefdevolle keurslijf van onze opvoeding kan sommigen onder ons beperken in hun doen en laten.

We leggen de focus op je loopbaanthema, welke betekenis heeft deze in je leven en welk effect heeft het op de manier dat jij ermee omgaat. Ik neem je graag mee terug naar je eerste werkdag. Weet je nog hoe die voelde? Net afgestudeerd, vol gezonde spanning en idealen stapte je over de drempel van je nieuwe werk. Wat leefde er in je toen jij je carrière startte? Hoe komt het dat het nu fout loopt?

Ik help je bij het doorademen en verwoorden van je persoonlijke ervaringen om dichter bij die beleving te komen.

Als jouw coach zet ik je ademhaling weer in beweging, in vertrouwen en zonder te oordelen. In een veilig kader waar je ongedwongen jezelf kan zijn. Ik hou je een spiegel voor, stel je vragen en daag je uit, zo laat ik je nadenken over je blinde vlekken.

De antwoorden zitten immers in jezelf.

Gun jezelf het cadeau van optimaal ademen, ontdek de kracht van jouw adem!

Voor een afspraak kan je bellen naar 0477/19 00 01 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door op onderstaande link te drukken.

An Verschueren