Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Sandra Int Panis

— Schilde - Merksem

VRIJHEID - EENVOUD - NATUUR

Vrijheid en eenvoud in mijn leven en in mijn job zijn mijn grootste zielsverlangens. De jouwe ook?

Je wil kunnen ZIJN. Zijn wie je bent en van daaruit kiezen wat je op werkgebied doet voor jezelf en voor anderen. Zodat je kan doen zonder te doen én daarvan leven. Dat is vrijheid.

Eenvoud betekent voor mij: terug naar de essentie, naar de bron. Van waaruit je kan doen zonder te doen. Werken zonder het gevoel te hebben dat je werkt. De natuur helpt mij daar enorm bij. Daarom dat ik graag gebruik maak van de zachte kracht van de bloesemremedies van dokter Bach, de Bachbloesems.

Graag geef ik je het inzicht in het feit dat niks moet en alles mag. Dat je de vrije keuze hebt in wat je met je leven doet en zeker ook op professioneel vlak, je loopbaan. Ook al zie je dat nu nog niet. Dat de mogelijkheden oneindig zijn en dat de weg open ligt voor jou.

Heerlijk ontdekken en groeien, dat is wat het leven voor mij betekent. Ik geef je graag een positieve aanzet en tools die je altijd kan blijven gebruiken om dit avontuur aan te gaan en om je vrij te voelen in je leven en in je werk.

Gaan we samen op pad?

Voor een afspraak kan je bellen naar 0476 83 16 77 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Sandra Int Panis