Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Lindsay De Donder

— Laarne

HEALTHFULNESS - PERSOONLIJK LEIDERSCHAP - VRIJHEID

Ik vind het boeiend om mee met jou op ontdekkingstocht te mogen gaan en je stap voor stap te kunnen begeleiden naar het moment waarop jij jouw leven en/of loopbaan, vol vertrouwen, terug in eigen handen durft nemen.

In het kader van loopbaancoaching bekijken we je dromen en talenten en exploreren we samen je mogelijkheden naar een gelukkiger en gezonder leven. Ik vind het belangrijk dat ik jou tijdens de sessies de ruimte kan bieden om inzichten te verwerven over wat jij, in jouw leven, nu echt belangrijk vindt.

Van daaruit help ik je graag je keuzevrijheid te (her)ont-dekken en ondersteun ik je om stappen te zetten in de keuzes die je maakt met betrekking tot je groeipad, loopbaan en/of work-life balance. Onderweg leer ik je terugkerende patronen te doorbreken en om te gaan met obstakels op je pad.
‘You don’t have to see the whole staircase, just the first step’

Voor een afspraak kan je bellen naar 0474 648 948 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Lindsay De Donder