Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Lies Daenen

— Oud-Heverlee

LEVENSKRACHT - INTUÏTIE - ZINGEVING

De verandering in jou zien ontstaan vanuit een diep contact met wie je in wezen bent, dat is wat me energie geeft. Je in verbinding brengen met je innerlijke wijsheid, je zielsmissie zien ontwaken, de bron aanboren van waaruit alles weer gaat stromen… Daar, vanbinnen, begint het. Om dan met heldere doelen en nieuwe ogen te kijken naar de obstakels die je in je werksituatie ervaart. Zodat je keuzes kan maken, de nodige stappen kan zetten en weer verder kan. Met nieuwe levenskracht, vol vertrouwen en goesting!

Ik ervaar mensen, dus ook jou, als een oneindige bron van mogelijkheden. Jou ontdekken in je schoonheid en je kracht begint met luisteren. Me openstellen voor en verbinden met de unieke persoon die jij bent. Het gaat om jouw proces. Als een vroedvrouw stel ik me graag ten dienste van wat in jou geboren wil worden. Ik breng een waaier aan tools mee om je daarbij te ondersteunen. Methodieken uit systemisch coachen, Theory U, NLP en loopbaancoaching. Daarnaast put ik uit mijn achtergrond als filosofe, kunstenaar, energetisch healer en heel wat jaren bedrijfservaring in leidinggevende en coördinerende functies.

Ik ben graag jouw gids op de weg naar binnen. Want daar begint het. ‘As within, so without’.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0496/58 00 02 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aangaan door op onderstaande link te drukken.

Lies Daenen