Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Karine Van Schil

— Zoersel

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP - ONTWIKKELINGSGERICHT - KERNTALENTEN

Je zit met heel wat vragen over je werk en over je leven en het is lastig om te definiëren waar het schoentje wringt. Je hebt zoveel en toch blinken je ogen niet. Je bent op zoek naar de richting om keuzes te maken die bij jou passen. Mijn missie is je te ondersteunen in het realiseren van je dromen en doelen zodat je met plezier en volle goesting in je job en je leven staat. Ik focus me daarbij op je talenten en je persoonlijke groei.

Mijn aanpak is positief en gericht op wat er wel is en waar jij belang aan hecht, je diepere waarden.
Ik hanteer hierbij een open houding, zonder enige vorm van oordeel .Ik luister naar je en stel je enkele eenvoudige vragen die je tot zelfexploratie aanzetten.
Aan de hand van praktische (laagdrempelige) oefeningen leer je terug connectie maken met je gedachten, je ware gevoelens en met de signalen die je lichaam je geeft.

Samen gaan we op zoek naar wat je echt drijft, waar je tonnen energie van krijgt, wat je vleugels geeft. We tekenen uit hoe je je droom(job) kan realiseren, stap voor stap.

Mijn opleiding als ontwikkelingsgerichte coach, mijn commerciële en HR ervaring maken mijn aanpak toekomst en actie -gericht.

Coachings kunnen ook doorgaan in mijn thuis kantoor of in de natuur. Coachings in de natuur brengen extra rust en creativiteit.

Na onze loopbaan begeleiding sta je terug aan het roer van je eigen leven.

Voor een afspraak kan je een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Karine Van Schil