Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Julie de Kinderen

— Zoersel, Essen, Leerdam/Nieuwland (NL)

BEZIELING - POTENTIEEL - VRIJHEID

"Je droom voelen is niet genoeg, om er écht mee aan de slag te gaan moet je ook actie durven nemen."

Als Creatief en intuïtief therapeut is het mijn passie om jou weer te verbinden met je eigen kern. Vanuit verbinding met jezelf en je eigen potentieel kan je bewust het leven creëren waarvan jij droomt.

Als je vanuit essentie je leven en je loopbaan gaat benaderen geeft dit jou voldoening. Wie je bent, wat je gelooft en wat je doet komt op één lijn.

Heel vaak zijn we een weg ingeslagen die van ons werd verwacht. Waar we geloofden dat we dan werden gezien, dat we er dan bij hoorden, dat we dan een beloning zouden krijgen. Later op dat pad ontdekken we dat we aan onszelf voorbij zijn gegaan. Dat de richting die we uitgaan toch niet de gehoopte voldoening brengt. Echter we weten vaak niet meer wat we wel willen. Waar we wel blij van worden of wat ons wel energie en voldoening biedt.

Graag help ik jou op weg om werkelijk te gaan kijken waarom je doet wat je doet en geef ik tips en opdrachten om weer in lijn te komen met wie jij van oorsprong bent.
Dit met een uitgebreide rugzak aan eigen ervaring, verschillende tools, werkvormen en opdrachten op individuele maat begeleid ik jou graag in dit traject.

Voor wie liever niet live afspreekt, momenteel heb ik me gespecialiseerd in online loopbaanbegeleidingen waarbij de nodige huiswerkopdrachten er een extra verdiepend traject van maken.

Voor een afspraak of een vrijblijvend kennismakingsgesprek stuur je me een mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Julie de Kinderen