Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Iwona Suska-Spagnoli

— Edegem

ZELFVERTROUWEN - INTUÏTIE - CREATIVITEIT

Sta je voor een werkuitdaging? Heb je twijfels over jouw job, jezelf? Ben je je motivatie kwijt? Zoek je naar balans? Heb je te veel stres? Kan je jezelf niet vinden in je huidige werksituatie en wil je ontdekken wat de volgende stap is, wat je voldoening en plezier bezorgt? Herken je jezelf in een van de bovenstaande situaties, dan nodig ik je uit voor een zelfontdekkingsreis naar een loopbaan in harmonie met jezelf en jouw waarden.

Mijn missie is om van de wereld een gelukkigere plek te maken door mensen met zichzelf in contact te laten komen, zodat ze hun potentieel kunnen ontsluiten en een bewuste keuze kunnen maken van wat ze ermee gaan doen.

Zelfs een kleine stap in de richting van het realiseren van je droom is een stap naar een betere en gelukkigere plek.

Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om te bereiken wat hij of zij wil. Daarom richten we ons tijdens de sessies op je sterktes, wat je al hebt en wat je verder kunt gebruiken. Wat we onderweg zullen ontdekken: je overtuigingen, waarden, emoties, gevoelens, angsten, verlangens, motivatoren en passies. Als je je daar eenmaal bewust van bent, en van hoe ze je gedrag sturen, dan zul je in staat zijn om je potentieel te ontsluiten en de noodzakelijke acties te ondernemen om de persoon te worden die je wilt zijn en het leven te creëren dat je wilt hebben. Wat onmogelijk leek, zal mogelijk worden.

Ik gebruik de coaching-methoden die je met jouw intuïtie verbinden en creativiteit versterken zodat je helderheid krijgt over welke richting je op moet om de verandering die je wilt te realiseren.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0477 91 05 88 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door op onderstaande link te drukken.

Iwona Suska-Spagnoli