Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Heleen Van Der Meulen

— Edegem

INZICHT - KRACHT - AUTHENTIEK

Ik geloof in een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn en van daaruit zijn of haar natuurlijk pad vindt & kan volgen. In een maatschappij gericht op de buitenkant ontstaan kwetsbare gesprekken niet altijd vanzelf. De “ik” versmelt al te vaak in “wij”, waardoor de stem van de ziel verstilt in de ruis van verwachtingen, vergelijkingen en drukke agenda’s.

Jouw essentie terug naar boven halen zodat jij je vrij voelt om te kiezen, is hoe ik mijn bijdrage zie aan een duurzame wereld. Een wereld waar we zacht zijn voor onszelf en onze omgeving.

Jouw identiteit claimen, of je nu in een leiderschapsfunctie zit, in het begin van je carrière of er middenin, is altijd de eerste stap. Mijn ervaring als business consultant & coach voor ondernemers hebben me inzicht gegeven in hoe je de stap zet van een idee of verlangen naar een plan. Dat plan ontstaat vanzelf als onderstaande elementen duidelijk zijn:

1. Welke ervaringen hebben je gebracht tot waar je nu staat?
2. Wie ben je?
3. Aan welke wereld dragen jouw talenten bij?
4. Naar waar ga je?

Wanneer jij terug voelt wie je écht bent, kan je ook jouw koers beter gaan bepalen & aanvoelen. Ik ondersteun je graag in die zoektocht zodat jij vanuit je unieke kracht kunt schitteren.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0496 413 509 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Heleen Van Der Meulen