Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Hannelore Paepen

— Poederlee/lille

POSITIEVE MINDSET - ENTHOUSIAST - HANDS ON

“Is dit dé job van mijn leven? Wat kan ik? Wat wil ik? Hoe kan ik me beter op mijn werk voelen? Of is het tijd voor een loopbaanswitch?” Ik begeleid je graag in het traject naar het antwoord op deze loopbaanvragen.

Samen gaan we kijken waar jouw krachten en talenten liggen. Motivatie, zelfreflectie en positieve energie staan hierbij centraal. De inhoud van het coach-traject is op jouw maat! Dit kan gaan van het maken van opdrachten, praktische oefeningen, intervisie tot visualisaties, meditaties, educatie, tips, training,…. Met een concreet plan van aanpak gaan we op weg naar jouw vooropgesteld doel! We gaan onderzoeken, ontdekken en leren.

Mijn opleiding en expertise in Human Resources vormen een waardevolle bijdrage. Daarnaast ben ik een gecertificeerd Hartcoherentie trainer. Hartcoherentie is een welbepaalde ademhalingstechniek en vormt de sleutel tot innerlijke rust. Ik ben een enthousiaste en spontane vrouw met een sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling.

Ik wil je inspireren, motiveren en handvaten aanreiken zodat je vervolgens vol vertrouwen de nodige acties kan ondernemen. Jij kan dit! Let’s do this!

Voor een afspraak kan je bellen naar 0499 16 50 77 (laat zeker een bericht achter als ik niet opneem en ik bel je terug) of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan via onderstaande link.

Hannelore Paepen