Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Eleanor Abbott

— Mechelen

VITALITEIT - VEERKRACHT - VERANDERING

Wordt jouw werk bepaald door snelle vooruitgang in technologische groei en digitalisatie? Word ook jij verleid om 24/7 bezig te zijn? Je voelt je opgejaagd en overspannen en je weet dat er iets moet veranderen, maar wat en hoe? Je wilt gewoon genoeg energie en focus om ervoor te kunnen gaan.

Ik voel grote passie voor het ondersteunen van professionals die zich gestrest en opgejaagd voelen door te willen blijven presteren in een snel veranderende werkomgeving. Ik help hen de juiste keuzes maken, zodat hun drive om professioneel succesvol te zijn niet ten koste gaat van hun gezondheid en levensplezier. Duurzame gedrags- en levensstijlkeuzes die de fysieke, mentale en emotionele gezondheid bevorderen, zorgen ervoor dat mijn cliënten zich weer energiek en daadkrachtig voelen, ook in onzekere omstandigheden.

Om in deze wereld goed te kunnen blijven functioneren is naast een gezond lichaam ook een gezonde geest essentieel. Coaching werkt, omdat het continue focussen op wat je wil, in de plaats van wat je niet wil effectief tot wijzigingen in jouw hersenen leidt. Hierdoor ga je anders naar de wereld kijken wat een gevolg heeft voor jouw denken, jouw voelen en jouw handelen.

Ik combineer als loopbaancoach mijn achtergrond in de zorg en als geregistreerde holistische gezondheidscoach met 20 jaar ervaring in het aansturen van opleidings-, communicatie- en veranderingsprojecten, voornamelijk in de bankensector.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0472 95 53 36 (laat zeker een bericht achter als ik niet opneem en ik bel je terug) of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan via onderstaande link.

Eleanor Abbott