Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Chloé Verheyen

— Brasschaat

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING - POSITIVITEIT - RESULTAATGERICHT

We staan allemaal al wel eens stil bij onze professionele keuzes. En terecht! Uitzoeken waar we energie uit putten en wat we graag doen, zijn belangrijke elementen naar een ideaal carrièrepad.

Stel jij jezelf de vraag: Wil ik meer plezier en voldoening in mijn job? Ben ik op zoek naar een betere balans in mijn privé-beroepsleven? Wil je je huidige job anders aanpakken? Hoe kan ik mijn vaardigheden beter benutten? Ik heb het gevoel dat ik in mijn job niet kan tonen waar ik echt goed in ben. Wat kan ik hieraan doen?

Dan zit je bij mij als loopbaancoach aan het juiste adres om terug in beweging te komen!

Wat mag je van mij verwachten?

Om te beginnen actief te luisteren, ik naar jou en jij naar jezelf.

Als coach bied ik resultaatgerichte loopbaanbegeleiding om jouw carrière op het juiste spoor te zetten. Ik heb een grote passie om het volle potentieel in mensen naar boven te brengen. Door middel van een individueel traject, gaan we samen op ontdekking naar jouw unieke talenten en interesses. We bekijken wat je uitdaagt en wat je tegenhoudt.

Met heel wat enthousiasme en praktische tools, gecombineerd met mijn bedrijfsachtergrond en coachingvaardigheden, gaan we op zoek naar het antwoord op jouw loopbaanvraag.

Voor een afspraak kan je bellen naar 0479 26 86 69 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Chloé Verheyen