Ons team.
Begeleiding vanuit ons ♥

Ons team

Annemie Pepermans

— Schilde

TOEKOMST - GROEI - ONDERNEMEND

Wil je wat anders, maar weet je niet wat? Voel je je niet gelukkig in je job, werd de droomjob een dagelijkse sleur? Heb je professioneel alles, maar mis je toch iets?
Achterhalen wat dat iets is, en jezelf verder ontwikkelen, trouw aan jezelf, daar help ik je graag bij.

Als projectmanager en trendonderzoeker geloof ik dat de wereld van morgen vervat zit in vandaag. Jouw toekomst ontstaat door je keuzes vandaag.

Met technieken van trendonderzoek gaan we samen aan de slag om een beeld te vormen van waar je staat, wat je motiveert, of net niet, maar ook, of vooral, waar je naar toe wil.
We gaan actief op zoek naar je drijfveren, je locomotief van verandering.
Wat geeft je energie, hoe ziet je ideale werkplek eruit, in welke context voel jij je goed? Welke stappen kan je nemen om als persoon te groeien naar een voor jou betekenisvolle job?

Ik heb jarenlage ervaring als internationaal aankoper en trendonderzoeker. Ik geloof in een wereld van mogelijkheden en begeleid je vakkundig op je verkenningstocht van je loopbaan pad. Ik leer je met andere ogen kijken naar de wereld waarin je je beweegt en hoe je jezelf daar professioneel kan thuis voelen.

Wacht niet langer, de toekomst begint vandaag!

Voor een afspraak kan je bellen naar 0497 836743 (laat zeker een bericht achter, ik neem niet op als ik aan het coachen ben) of een verkenningsgesprek aanvragen door onderstaande link te drukken.

Annemie Pepermans